vrijdag 12 oktober 2007

Na goede reis aangekomen in Senigallia




Het was natuurlijk walgelijk vroeg op die donderdag 10 oktober: om 06.00 uur werden we geacht te vertrekken vanaf de NFGD in Z'meer! Iedereen, gedisciplineerd als we zijn, was op tijd. Marja Kramer attendeerde ons op de koffie en om stipt 05.58 vertrokken we na alle instrumenten en koffers ingeladen te hebben.En dat waren er heel wat!
Een voorspoedige reis begon met een klein incident: bij Utrecht haalde een auto ons in en die gaf met zijn knipperlicht te kennen, dat we moesten stoppen. Bleek iemand te zijn, die een bus gemist had. De vraag was: zijn jullie van Pasteur Reizen. Nu stond er nogal groot "KRAS busreizen" op de bus, dus was de vraag naar Pasteur een beetje merkwaardig. Dus doorrijden maar. Na diverse stops in Duitsland (onder meer op plaaten waar een kleinkind van Ton en Els in de ballenbak placht te spelen) kwamen we om 18.30 in Worgl aan. Overigens stelden we vast, dat onze chauffeur, Peter Pastoors, een prima chauffeur is, maar ook nog een uiterst gezellige vent, die onderweg veel vertelde van de omgeving. Hotel Alte Post (waarom heten die hotels allemaal zo?) was goed, goed eten en prima ontbijt.
Vrijdagmorgen om 08.00 vertrokken voor de volgende 650 km naar Senigallia, waar we uiteindelijk al om 16.45 arriveerden. Prima hotel, maar we moesten eerst even "stressen": alle instrumenten uitladen, juiste instelling van de twee liften begrijpen en de kamers indelen. Inmiddels zijn we klaar voor het diner, dat om 20.00 uur aanvangt. Sfeer in het orkest is absoluut prima. Morgen gaan we Castelfidardo verkennen.

1 opmerking:

Betsy zei

Fijn, dat jullie zonder echte problemen op je bestemming zijn aangekomen. Nu de instrumenten stemmen zeker? Doe speciaal Else de groeten.
Betsy