zaterdag 6 oktober 2007

Nog een paar nachtjes slapen

Nog een paar nachtjes slapen en het is zover: de concert- resp. concoursreis, waar we zo lang mee bezig zijn qua voorbereiding, waar we het zo vaak met elkaar over gehad hebben, staat bijna voor de deur. De laatste checks vinden plaats, nog even contact met KRAS over diverse zaken, nog even contact met de Italiaanse organisatie, nog even contact met Fausto Fabi van Scandalli, nog even alle leden van een "reminder" voorzien (bedankt Loes!), nog even het weerbericht ter plaatse checken en dan gaan we de koffers inpakken, de muziek klaarleggen, de paspoorten uit de la halen etc etc.
Op het afschuwelijk vroege tijdstip van 05.30 worden we geacht aan het Koraalrood bij de NFGD te Zoetermeer te verschijnen, waar de KRAS toeringcar ("pullmann" zeggen ze in Italie) op ons zal wachten. A propos, we hebben ons dan al helemaal "ingeleefd" met een generale repetitie bij de NFGD op dinsdagavond. Ok, de echte generale zal plaatsvinden in Senigallia in het Palace Hotel, maar toch......A propos, ze zullen in dat hotel toch wel stoelen zonder armleuningen hebben.....?
En natuurlijk zijn we ingesteld op het leveren van een goede prestatie: ook al zijn we de enige deelnemer in de hoogste afdeling van het orkestenconcours, we willen natuurlijk wel een goed figuur slaan. Fare bella figura, zeggen ze in Italie. En we willen natuurlijk ook deel uitmaken van de slotmanifestatie en onder meer Ciao Italia ten gehore brengen.
We houden u op de hoogte, mits de gedane "toezeggingen" m.b.t. de beschikbaarheid van internet in het hotel, ook echt waargemaakt worden. Want Italie is en blijft wel Italie natuurlijk.....

2 opmerkingen:

Joyce zei

Hallo Ton,

Wat ontzettend leuk wat je allemaal hebt gedaan via deze blogger. Ik wist niet dat deze bestond. Ik kwam er bij toeval achter via google door het intikken van Castelfidardo. Ik heb de link van een eventueel reisverslag aan mijn kennissen doorgegeven.

Groeten van Joyce

Ineke zei

Hallo Ton en Els,
we zullen jullie volgen tijdens jullie optreden en belevenissen in Italie.
Veel plezier en succes
groetjes Inek en Arie