woensdag 17 oktober 2007

Vrije dag in Italie en een feestje










Dinsdag hadden we onze "rustdag". Dat betekende, dat een aantal mensen lekker in Senigallia bleef, het centrum bezoeken, winkelen etc en dat een aantal mensen de trein pakte naar Ancona. Gewoon een heerlijk ontspannen dag dus. Weer prima weer, rond de 21/22 graden. In die zin, dat het 's morgens en aan het eind van de middag herfstachtig fris begon te worden. Sommigen hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om te shoppen: Sambuca en Limoncino ingeslagen, maar ook andere belangrijke producten.
En toen was er de grote verrassing: 's avonds werd het 10-jarig jubileum van onze dirigent Pasha Ashari gevierd. Dat begon met een optreden van een gelegenheidsorkest, bestaande uit 3 vertegenwoordigers van het viswijvenkoor, begeleid door een mannenkoor, onderbroken door teksten van de voorzitter, die Pasha toesprak. Pasha was natuurlijk zeer verrast, ook al omdat Galina hem niets verteld had over wat we van plan waren. Pasha kreeg van het orkest een fraai kado: een kunstwerk, dat het begrip "samenwerking" in beeld bracht. Daarna werd er nog muziek gemaakt door diverse orkestleden.
Toen was het nog niet afgelopen want er volgde ook nog een viering van een 35-jarig jubileum van de voorzitter, die echt compleet "flabbergasted" was, want die had hier immers totaal niet op gerekend. Ook hij kreeg behalve mooie woorden, een mooi kado in de vorm van een kunstwerk. Kortom, deze avond kon niet meer stuk.

1 opmerking:

Ineke zei

Hoi Ton,
dat zal zeker een verrassing voor je geweest zijn. Toch wel gaaf om in het zonnetje gezet te worden zonder dat daar zelf de regie op hebt gehad. Mooier kan toch niet. Kan me voorstellen dat je helemaal verbaasd was. Proficiat, 35 jaar het is niet niks.
groetjes Ineke en Arie